Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nettitilausten vastaanottaminen, pakkaaminen ja lähetys. Yhteydenpito asiakkaisiin. Vuoden aikana erilaisten juhlien ja tapahtumien hahmottaminen.Henkilön täytyy olla kiinnostunut erilaisista pukeutumissuuntauksista eri vuosikymmeninä sekä tietoinen maskeerauksen alkeista, Esimiestehtävissä tai omasta aikaisemmasta yritystoiminnasta on hyötyä. Myös liiketoiminnan vuokraus voi tulla kyseeseen. Tule keskustelemaan !...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rauma yrittäjä Rauma kauppiaat ja myymälänhoito Rauma maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, pienyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Meikk Puad Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus