Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään yrittäjää ja jatkajaa toiminnassa olevaan päivittäistavarakauppaan. Kauppa sijaitsee kasvavalla alueella Kuopion Kurkimäessä, ja on toiminut samalla paikalla jo yli 60 vuotta. Kaupassa on tällä hetkellä Veikkauksen myyntipiste, kahvio sekä paistopiste. Liiketilat vuokrataan edullisesti ja tulevaa yrittäjää odottaa valmis paketti josta pääsee heti jatkamaan, tai tekemään halutessaan muutoksia liiketoimintaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kuopio yrittäjä Kuopio kauppiaat ja myymälänhoito Kuopio maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, pienyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.08.2016 ja sen on julkaissut Tenovirta Outi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus