Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme yhtiökumppania Suomeen (mielellään henkilö, joka asuu Helsingissä) Konditoriayritys MeGusto Kondiiter etsii yhtiökumppania, jonka kanssa kasvattaa yritystä Suomen markkinoilla. Vuonna 2014 perustettu MeGusto on verkkokaupassa toimiva online-konditoria: www.megusto.fi. Yrityksen toimintamalli on helposti skaalautuva. Kuluttaja voi tilata itselleen verkkokaupasta haluamillaan ainesosilla valmistettuja konditoriatuotteita.Tulevaisuudessa MeGuston tavoitteena on myydä makeisiaan suuremmille kauppaketjuille. Tällä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Helsinki yrittäjä Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, pienyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Megusto Confectionery. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus