Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme yhtiökumppania Suomeen (mielellään henkilö, joka asuu Helsingissä)
Konditoriayritys MeGusto Kondiiter etsii yhtiökumppania, jonka kanssa kasvattaa yritystä Suomen markkinoilla. Vuonna 2014 perustettu MeGusto on verkkokaupassa toimiva online-konditoria: www.megusto.fi. Yrityksen toimintamalli on helposti skaalautuva. Kuluttaja voi tilata itselleen verkkokaupasta haluamillaan ainesosilla valmistettuja konditoriatuotteita.Tulevaisuudessa MeGuston tavoitteena on myydä makeisiaan suuremmille kauppaketjuille.

Tällä hetkellä internetin kautta voi tilata erilaisia kustomoituja suklaita, mutta pian sekä yksityis- että yritysasiakkaat voivat tilata myös muita tuotteita. Jo nyt yritykset ostavat MeGuston tuotteita firmalahjoiksi.

Virossa MeGustolla on verkkokaupan (www.megusto.ee) lisäksi oma kahvila-myymälä suositulla Kalamajan alueella Tallinnassa. Yrityksen arvo on Virossa on 160 000 euroa.

Olet meille sopiva yhtiökumppani, jos

- Suhtaudut intohimoisesti yrittämiseen ja haluat työskennellä it-alalla, digitaalisessa markkinoinnissa, henkilöstöhallinnossa, elintarviketeollisuudessa ja kaikilla niillä toimialoilla, mitä MeGuston yritystoiminta tuo mukanaan.

- Olet lopettamassa tradenomiopintoja tai liiketalouden kandidaatin tutkintoa tai olet ollut vähintään kaksi vuotta yrittäjänä (mieluusti it-, digimarkkinointi- ja/tai elintarvikealalla)

- Tunnet Suomen verotuksen ja byrokratian teoriassa ja käytännössä

- Olet innostunut digimarkkinoinnista tai haluat kehittyä siinä

- Kykenet ajattelemaan luovasti

- Olet pitkäjänteinen ja pystyt rakentamaan ympärillesi tiimin

- Tahdot muuttaa maailmaa ja tehdä jotakin suurta

Yhtiökumppanina olet valmis tekemään kaikkea, mitä yritys tuo mukanaan. Kolme tärkeintä tehtävää ovat

- Myynti ja uusien asiakkuuksien luominen

- Menestyksellisten digikampanjoiden luominen ja mittaaminen

- Tavoitteiden luominen ja niihin pääseminen

Toivomme, että olet ihminen, joka pystyy luomaan yrityksen ja rekrytoimaan työntekijöitä. Sinulla on kyky etsiä oikeita ratkaisuja ja löydät epävarmassakin tilanteessa hyviä mahdollisuuksia.

Yhteystiedot:

Anti Schulz

antischulz@gmail.com

skype: anti.schulz

Web-osoite: http://www.megusto.fi Työnantaja: Megusto Confectionery Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anti Schulz, Puh: +37256885880 Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppias, pienyrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Megusto Confectionery. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa