Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Takuuvalmennus järjestää kauppatieteen valmennuskursseja Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Haemme kursseillemme opiskelujen loppuvaiheessa olevia tai jo valmistuneita opettajia. Opettettavat aineet: markkinointi ja johtaminen, laskentatoimi, kansantalous ja talousmatematiikka. Opettaja on innostunut omasta opetettavasta aineestaan ja haluaa helpottaa opiskelijoiden tietä yliopistoon....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tampere opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppatieteen valmennuskurssin opettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Takuuvalmennus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus