Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä. Haemme nyt joukkoomme kauppapolitiikan päällikköä Tehtävässäsi seuraat kauppapolitiikkaa laajasti ja tuotat tietoa edunvalvonnan tueksi. Sinulla on soveltuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Helsinki johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Sipoo johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Vantaa johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo kunta-alan työpaikat Helsinki kunta-alan työpaikat Sipoo kunta-alan työpaikat Vantaa kunta-alan työpaikat Espoo valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Helsinki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Sipoo valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Vantaa valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Espoo järjestöjen työpaikat Helsinki järjestöjen työpaikat Sipoo järjestöjen työpaikat Vantaa järjestöjen työpaikat Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi johto- ja päällikkötason hallintotehtävät päällikkötason positiot kunta-alan työpaikat valtionhallinnon ja virastojen työpaikat järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Kauppapolitiikan päällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus