Banner Metsäteollisuus ry / co MPS

Työpaikkakuvaus

Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä.

Haemme nyt joukkoomme kauppapolitiikan päällikköä

Tehtävässäsi seuraat kauppapolitiikkaa laajasti ja tuotat tietoa edunvalvonnan tueksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vahva työkokemus kauppapolitiikan parista. Tunnet päätöksentekojärjestelmää kansallisesti, EU-tasolla sekä kansainvälisesti. Ymmärrät, mitkä tekijät vaikuttavat yritysten ja teollisuuden menestymiseen ja osaat tuottaa toimialakohtaista analyysia sidosryhmille ajankohtaisista kauppapolitiikan päätöksistä.

Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Sinulla on kyky selkeään ja vaikuttavaan ilmaisuun, välineestä tai yleisöstä riippumatta. Haluat osallistua kauppapoliittiseen keskusteluun ja verkostosi ovat jo laajat.

Teet tiivistä yhteistyötä edunvalvonnan asiantuntijoidemme kanssa. Löydät helposti paikkasi arvostetusta asiantuntijaorganisaatiosta.

Arvostamme aktiivista otetta, näkemyksellisyyttä sekä kykyä toimia nopealla aikataululla. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 30.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti, Tanja Mattila puh. 020 746 9480.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden olla mukana uudistamassa suomalaista edunvalvontaa.

Työnantaja: Metsäteollisuus ry / co MPS Sijainti: Helsinki, Finland Hakemukset: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=1927&key=&o=A_RJ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Finland


Tämä työpaikka, Kauppapolitiikan päällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Metsäteollisuus ry / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Finland .