Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pullohuoneen ja ostoskärryjen operatiiviseen hoitoon jouluapulaista. Työajat menevät kaupan aukioloaikojen mukaan ark 07.00-21.30, La 07.00-21.30 ja Su 09.00-21.30 välillä Työ sisältää pullohuoneen hoitoa koneiden pesuja, ennakoivia pesuja, siivousta, järjestelyä, ostoskärryjen siirtelyä, etsimistä ja korjailua. Työn kesto on 3kk, jonka jälkeen katsotaan jatkoa. Toivomme: - Sitoutumista - Ahkeruutta - Reippautta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Raisio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppa-apulainen/Muu kiinteistöhuollon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HA-TEX. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa