Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme pullohuoneen ja ostoskärryjen operatiiviseen hoitoon jouluapulaista. Työajat menevät kaupan aukioloaikojen mukaan ark 07.00-21.30, La 07.00-21.30 ja Su 09.00-21.30 välillä Työ sisältää pullohuoneen hoitoa koneiden pesuja, ennakoivia pesuja, siivousta, järjestelyä, ostoskärryjen siirtelyä, etsimistä ja korjailua. Työn kesto on 3kk, jonka jälkeen katsotaan jatkoa. Toivomme: - Sitoutumista - Ahkeruutta - Reippautta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauppa-apulainen/Muu kiinteistöhuollon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut HA-TEX. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus