Duunitori suosittelee
Digituottaja

Suomen Syöpäyhdistys Ry

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carpelan Cosmetics Finland on huippukosmetiikan ja kauneudenhoitovälineiden maahantuoja. Suomalaiselle kuluttajalle tarjotaan vain parasta: yritys haluaa olla alansa edelläkävijä. Mustasaaressa sijaitsevan yrityksen arjessa ovat läsnä kestävä kehitys ja erilaiset eettiset periaatteet; lisäksi kaikki edustetut sarjat ovat eläinystävällisiä.

Lisätiedot: http://www.carpelancosmetics.fi/

Etsimme kaupallista tuottajaa myynnin ja markkinoinnin tehtäviin.

Edellytämme kaupallista osaamista sekä erittäin hyviä valmiuksia rakentaa ja ylläpitää asiakassuhteita sekä suomeksi että ruotsiksi. Muu soveltava kielitaito katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös apteekkialan myynnin osaamisen ja kokemuksen sekä luonnollisesti kosmetiikka-alan sanaston tuntemuksen ja alan kokemuksen, vaikka niitä emme toki vaadi. Haemme olemukseltaan siistiä ja asiallista osaajaa, jonka toivomme jakavan yrityksen arvot ja intohimon.

Tiedustelut: Jutta Carpelan, puh. 06 3464474 tai sähköpostitse ccf@carpelancosmetics.fi

Tähän tehtävään haetaan Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutushaun kautta, www.te-palvelut.fi - haussa oleva työvoimakoulutus - alue Vaasa - kaupallinen tuottaja.

Lue lisää Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen sisällöstä koulutuksen järjestäjän, CreaMentors Oy:n, verkkosivuilta: http://www.creamentorsakatemia.fi/valmennus/kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-vaasa/

Työnantaja: Carpelan Cosmetics Finland AB Sijainti: Koivulahdentie 2, 66530 KOIVULAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 28.11.2016 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koivulahdentie 2, 66530 KOIVULAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Carpelan Cosmetics Finland AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mustasaari , osoitteessa Koivulahdentie 2, 66530 KOIVULAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa