Duunitori suosittelee
eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carpelan Cosmetics Finland on huippukosmetiikan ja kauneudenhoitovälineiden maahantuoja. Suomalaiselle kuluttajalle tarjotaan vain parasta: yritys haluaa olla alansa edelläkävijä. Mustasaaressa sijaitsevan yrityksen arjessa ovat läsnä kestävä kehitys ja erilaiset eettiset periaatteet; lisäksi kaikki edustetut sarjat ovat eläinystävällisiä. Lisätiedot: http://www.carpelancosmetics.fi/ Etsimme kaupallista tuottajaa myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Edellytämme kaupallista osaamista sekä erittäin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Mustasaari media Mustasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Mustasaari kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Carpelan Cosmetics Finland AB. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Mustasaari .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus