Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pilke päiväkodit on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa tarjoava yritys. Tällä hetkellä toimimme Pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Meitä Pilkeläisiä on yli 500. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta! Etsimme lastenhoitajaa Pilke Pupunaan Espooseen. Päiväkodissa on 51 paikkaa. Pupuna on liikuntapainotteinen päiväkoti. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaunis Kaniini Oy Y-tunnus 0913212-2 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päiväkoti Onni, Päiväkoti Helmitarha, Päiväkoti Matilda, Päiväkoti Kanin Loikka, Päiväkoti Pieni Kulkija, Päiväkoti Pupuna, Kanin Käpälä, Päiväkoti Käpälämäki, Päiväkoti Kanin Kolo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kaunis Kaniini Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa