Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pilke päiväkodit on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja ja perusopetuksen iltapäivätoimintaa tarjoava yritys. Tällä hetkellä toimimme Pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Meitä Pilkeläisiä on yli 500. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme tekemään laadukasta varhaiskasvatusta! Etsimme lastenhoitajaa Pilke Pupunaan Espooseen. Päiväkodissa on 51 paikkaa. Pupuna on liikuntapainotteinen päiväkoti. Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Espoo lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaunis Kaniini Oy Y-tunnus 0913212-2 Toimiala Lasten päiväkodit Rinnakkaistoiminimet Päiväkoti Onni, Päiväkoti Helmitarha, Päiväkoti Matilda, Päiväkoti Kanin Loikka, Päiväkoti Pieni Kulkija, Päiväkoti Pupuna, Kanin Käpälä, Päiväkoti Käpälämäki, Päiväkoti Kanin Kolo

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kaunis Kaniini Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus