Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista suurtalouskokkia Kasavuoren keskuskeittiöön. Keskuskeittiö on osa Kauniaisten kaupungin ruoka- ja puhdistuspalvelua. Keskuskeittiö tuottaa ruokapalvelua kouluille, päiväkodeille, kotipalvelulle sekä kaupungin henkilökunnalle. Aterioita valmistetaan arkisin noin 2800 asiakkaalle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta: - suurtalouskokin ammattitutkintoa ja hygieniapassia, - vähintään neljän vuoden työkokemusta suurtalouskokin tehtävissä, - hyvää taitoa valmistaa maukasta ruokaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kauniainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suurtalouskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus