Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista suurtalouskokkia Kasavuoren keskuskeittiöön. Keskuskeittiö on osa Kauniaisten kaupungin ruoka- ja puhdistuspalvelua. Keskuskeittiö tuottaa ruokapalvelua kouluille, päiväkodeille, kotipalvelulle sekä kaupungin henkilökunnalle. Aterioita valmistetaan arkisin noin 2800 asiakkaalle. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta: - suurtalouskokin ammattitutkintoa ja hygieniapassia, - vähintään neljän vuoden työkokemusta suurtalouskokin tehtävissä, - hyvää taitoa valmistaa maukasta ruokaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kauniainen ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suurtalouskokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kauniainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus