Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Sansinpellon päiväkodin esiopetus+5v.-ryhmään kaivataan lastentarhanopettajan sijaista kesään saakka. Ryhmässä on myös toinen lastentarhanopettaja, lastenhoitaja ja avustaja.

Hakijalta toivotaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja mielellään vahvaa pedagogista osaamista.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukainen pätevyys.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 op.

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat lastentarhanopettajat.

Web-osoite: http://kauniainen.fi Työnantaja: Kauniaisten kaupunki Sijainti: Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 19.12.2016 Yhteystiedot: Kirsi Vuosalmi, päiväkodin johtaja, 09-5056 344 tai kirsi.vuosalmi@kauniainen.fi Hakemukset: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1450087&chk=7BT4S6ZT Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen , osoitteessa Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa