Duunitori suosittelee
Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sansinpellon päiväkodin 1-3v. ryhmään kaivataan lastenhoitajaa sijaiseksi.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma

Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Web-osoite: http://kauniainen.fi Työnantaja: Kauniaisten kaupunki Sijainti: Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kirsi Vuosalmi 09-5056 344, kirsi.vuosalmi@kauniainen.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen , osoitteessa Forsellesintie 14, 02700 KAUNIAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa