Duunitori suosittelee
Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasavuoren koulu on 7-9 luokkien perusopetusta tarjoava koulu Kauniaisissa. Haemme määräaikaista erityisopettajaa matemaattisten aineiden samanaikais- ja pienryhmäopetukseen. Määräaikaisuus kestää 1.11.2016 - 3.6.2017. Työhön valittavalta odotamme vankkaa pedagogista osaamista sekä kykyä yhdessä tekemiseen. Odotamme innostunutta otetta niin oppimisen kuin kasvunkin tukemisessa sekä kehitykseen avointa ja myönteistä suhtautumista. Edellytämme perehtyneisyyttä OPS 2014 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kauniainen opettajat, lehtorit, professorit Kauniainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus