Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kasavuoren koulu on 7-9 luokkien perusopetusta tarjoava koulu Kauniaisissa. Haemme määräaikaista erityisopettajaa matemaattisten aineiden samanaikais- ja pienryhmäopetukseen. Määräaikaisuus kestää 1.11.2016 - 3.6.2017. Työhön valittavalta odotamme vankkaa pedagogista osaamista sekä kykyä yhdessä tekemiseen. Odotamme innostunutta otetta niin oppimisen kuin kasvunkin tukemisessa sekä kehitykseen avointa ja myönteistä suhtautumista. Edellytämme perehtyneisyyttä OPS 2014 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kauniainen opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauniaisten kaupunki Y-tunnus 0203026-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erityisopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauniaisten kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kauniainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus