Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lielahden keskustaan kauneushoitolaan kauneudenalan ammttilaista esim. kosmetologi, ripsientekijä, jalkahoitaja ym. Tarjoamme sinulle: - valoisan ja tilavan hoitohuoneen - vuokratuolin - edullisen ja kiinteän vuokran - hyvä sijainnin uusasiakas hankinnalle Toivomme sinulta: - yrittäjähenkisyyttä - valmista asiakaspiiriä (ei ole pakollinen) Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä ja kerromme lisää. Yhteydenotot Kaisa Kiiranen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kauneushoitola anu zelmin Y-tunnus 1700978-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kauneushoitola Anu Zelmin. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus