Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei sinä etsimämme iloinen ja reipas kauneudenhoitoalan ammattilainen! Oletko huolellinen, tunnollinen ja tarkka työsi laadusta? Nautit työstä ihmisten parissa ja saat siitä energiaa päiviisi. Haluat kasvattaa ammattitaitoasi jatkuvasti kehittyvällä alalla ja seuraat alan trendejä sekä kehitystä mielenkiinnolla. Tarjolla olisi valoisa ja kaunis hoitohuone vuokralle Järvenpään keskustasta! Huone soveltuu käyttöön kosmetologille, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Järvenpää yrittäjä Järvenpää kauppiaat ja myymälänhoito Järvenpää maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneudenhoitoalan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Nea Asikanius. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus