Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei sinä etsimämme iloinen ja reipas kauneudenhoitoalan ammattilainen!

Oletko huolellinen, tunnollinen ja tarkka työsi laadusta? Nautit työstä ihmisten parissa ja saat siitä energiaa päiviisi. Haluat kasvattaa ammattitaitoasi jatkuvasti kehittyvällä alalla ja seuraat alan trendejä sekä kehitystä mielenkiinnolla.

Tarjolla olisi valoisa ja kaunis hoitohuone vuokralle Järvenpään keskustasta! Huone soveltuu käyttöön kosmetologille, ripsiteknikolle, kynsiteknikolle tai hierojalle.

Plussaa alan tutkinnosta ja koulutuksista sekä omasta asiakaskunnasta. Jos olet kuitenkin vasta aloittava yrittäjä, niin autamme toki asiakaskunnan keräämisessä.

Laita hakemuksesi ja CV, niin treffataan ja jutellaan lisää!
Tervetuloa Dazzling Beauty Studion ihanaan tiimiin!

Web-osoite: http://www.dazzlingbeautystudio.fi Työnantaja: T:mi Nea Asikanius Sijainti: Järnefeltinkatu 9 E, 04400 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Asikanius Nea , Puh: 040-8208090, info@dazzlingbeautystudio.fi Hakemukset: info@dazzlingbeautystudio.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Järnefeltinkatu 9 E, 04400 JÄRVENPÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneudenhoitoalan yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Nea Asikanius. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Järnefeltinkatu 9 E, 04400 JÄRVENPÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa