Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ovatko kauneus, kauneudenhoito, terveys ja hyvinvointi sinulle sydämmen asia? Haluatko tehdä työtä millä on merkitys? Jos vastasit kyllä, sinä saatat olla etsimämme henkilö! Toimintamme jatkuvasti laajentuessa keräämme pientiimiin (3-5 henkeä) Raahen alueelle luennoimaan ja esittelemään kauneudenhoitoalan mullistavaa teknologiaa pienryhmille. Työaika vähintään 10 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä myös kokoaikaisesti! Aikaisempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikajoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikalatva maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Haapavesi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Oulainen maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pyhäjoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Raahe maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikajoki Siikalatva Haapavesi Oulainen Pyhäjoki Raahe .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneudenhoidon konsulentti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjoisen myyntiedustus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa