Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ovatko kauneus, kauneudenhoito, terveys ja hyvinvointi sinulle sydämmen asia? Haluatko tehdä työtä millä on merkitys? Jos vastasit kyllä, sinä saatat olla etsimämme henkilö! Toimintamme jatkuvasti laajentuessa keräämme pientiimiin (3-5 henkeä) Limingan alueelle luennoimaan ja esittelemään kauneudenhoitoalan mullistavaa teknologiaa pienryhmille. Työaika vähintään 10 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä myös kokoaikaisesti! Aikaisempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikajoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikalatva maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tyrnävä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vaala maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kempele maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Liminka maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lumijoki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Muhos maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Oulu maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikajoki Siikalatva Tyrnävä Vaala Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneudenhoidon konsulentti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjoisen myyntiedustus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Liminka .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa