Duunitori suosittelee
Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ovatko kauneus, kauneudenhoito, terveys ja hyvinvointi sinulle sydämmen asia? Haluatko tehdä työtä millä on merkitys? Jos vastasit kyllä, sinä saatat olla etsimämme henkilö! Toimintamme jatkuvasti laajentuessa keräämme pientiimiin (3-5 henkeä) Kajaanin alueelle luennoimaan ja esittelemään kauneudenhoitoalan mullistavaa teknologiaa pienryhmille. Työaika vähintään 10 tuntia viikossa. Työtä voi tehdä myös kokoaikaisesti! Aikaisempi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kajaani maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siikalatva maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Paltamo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sotkamo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vaala maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sonkajärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vieremä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pyhäntä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneudenhoidon konsulentti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjoisen myyntiedustus. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus