Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haetaan vastuuntuntoista kauneuden- ja hyvinvointialan ammattilaista vuokratuoli- tai sopimusyrittäjäksi Jätkäsaareen meren äärelle. Tarjoamme uuden toimipaikan mukavuudet ja hyvän sijainnin. Juuri remontoidusta 86 m2 liiketilasta tarjolla oma tila/huone omalla ulko-ovella, noin 30 m2, joka on äänieristetty, ja jossa on lasinen seinä.

Hyvällä ja kauniilla paikalla olevaa kalustettua tilaa voin vuokrata kuukausivuokralla 350,-/kk tai jopa päiväkohtaisesti (n.50,-/pv) ja siitä pitemmiksi ajoiksi joustavasti.
Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! Tervetuloa katsomaan tilaa!

Hakusanat: hieroja, käsihoitaja, erikoisjalkahoitaja, erikoishieroja, käsihoito, jalkahoito, ripsipidennykset, fysioterapeutti, akupunktio, kestopigmentointi, mesoterapia, erikoiskosmentologi

Työnantaja: FIIRIAN Sijainti: Saukonpaadenranta 8, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Irina, puh: (040) 4823130 tai (040) 5040699; sähköposti: iriskaleo@gmail.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saukonpaadenranta 8, 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kauneuden- ja hyvinvointialan ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut FIIRIAN. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Saukonpaadenranta 8, 00180 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa