Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pizzakokki saa vakituisen työpaikan ravintola Mamma Rosassa. Ravintola Mamma Rosa on perustettu vuonna 1981, ja se on vakiinnuttanut asemansa suosittuna ruokapaikkana. Mamma Rosa sijaitsee Helsingissä Töölöntorin kupeessa lähellä oopperataloa, stadionia, Finlandia-taloa ja jäähallia. Tarjoamme modernin ja viihtyisän työympäristön sekä asianmukaisen palkan. Hakemukset sähköpostitse!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaukoravintolat Oy Y-tunnus 1737880-0 Toimiala Hotellit Rinnakkaistoiminimet Mamma Rosa, Mama's & Papa's, Ravintola Tokyo 55

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kaukoravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus