Duunitori suosittelee
Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Kahvilatoiminnan päällikkö

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävänäsi on vastata kaupunkimme tekniseen osastoon kuuluvasta tilapalveluiden vastuualueesta. Tilapalveluihin kuuluvat kiinteistöjen hoito ja huolto, puhtaus- sekä ruokapalvelut. Yksikössä työskentelee 75 ammattilaista. Kehität tilojen hallinnointia ja luot pitkän tähtäimen suunnitelmia, jotka tukevat kaupunkimme muuttuvia tarpeita. Toimit sujuvassa yhteistyössä kaupungin eri palvelualueiden ja kaupunkikonsernin yhtiöiden kanssa. Edellytämme, että sinulla on virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Kauhava päällikkötason positiot Kauhava kiinteistönvälitysalan tehtävät Kauhava isännöinti ja kiinteistöhoito päällikkötason positiot kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilapalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus