Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävänäsi on vastata kaupunkimme tekniseen osastoon kuuluvasta tilapalveluiden vastuualueesta. Tilapalveluihin kuuluvat kiinteistöjen hoito ja huolto, puhtaus- sekä ruokapalvelut. Yksikössä työskentelee 75 ammattilaista. Kehität tilojen hallinnointia ja luot pitkän tähtäimen suunnitelmia, jotka tukevat kaupunkimme muuttuvia tarpeita. Toimit sujuvassa yhteistyössä kaupungin eri palvelualueiden ja kaupunkikonsernin yhtiöiden kanssa. Edellytämme, että sinulla on virkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Kauhava päällikkötason positiot Kauhava kiinteistönvälitysalan tehtävät Kauhava isännöinti ja kiinteistöhoito päällikkötason positiot kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tilapalvelupäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus