Duunitori suosittelee
Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan päätoimista virkasuhteista tuntiopettajaa (maahanmuuttajien valmistava opetus) ajalle 1.11.2016-31.7.2017 Ruotsalan koululle. Tehtävään haetaan erityisluokanopettajaa, luokanopettajaa tai aineenopettajaa. Sijaiselta edellytetään hyvää suomenkielen opettamisen taitoa. Hakemukset jätetään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksiin tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä. Hakemus voidaan toimittaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Kauhava opettajat, lehtorit, professorit Kauhava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päätoiminen tuntiopettaja, valmistava opetus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62200 - Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa