Duunitori suosittelee
Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Controller

Cargotec

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauhavan kaupunki ilmoittaa haettavaksi 28.10.2016 klo 14.00 mennessä lastentarhanopettajan toimen Lastentarhanopettajan toimi täytetään 14.11.2016 alkaen. Toimen alkusijoituspaikkana on Kirkkorannan päiväkoti. Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu lasten opetus-, kasvatus- ja hoitotehtävät. Pidämme tärkeänä luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta, sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kirkkorannan päiväkodissa järjestetään vuorohoitoa, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Kauhava varhaiskasvatus Kauhava opettajat, lehtorit, professorit Kauhava lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62200 - Kauhava . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus