Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Työpaikkakuvaus

Kauhavan kaupunki ilmoittaa haettavaksi 28.10.2016 klo 14.00 mennessä lastentarhanopettajan toimen

Lastentarhanopettajan toimi täytetään 14.11.2016 alkaen. Toimen alkusijoituspaikkana on Kirkkorannan päiväkoti.
Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu lasten opetus-, kasvatus- ja hoitotehtävät. Pidämme tärkeänä luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta, sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kirkkorannan päiväkodissa järjestetään vuorohoitoa, joten työ voi sisältää tarpeen mukaan myös vuorotyötä.

Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (272/2005) 7 §:n mukaan lastentarhanopettajan tehtävään on kelpoisuusvaatimuksena vähintään kasvatustieteiden kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet 60 opintopisteen laajuiset opinnot.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.
Hakemus ja sähköisesti liitetyt todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukset ja todistusjäljennökset voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Kauhavan kaupunki, Varhaiskasvatuspalvelut, Päämajantie 6, 62375 YLIHÄRMÄ

Web-osoite: http://www.kauhava.fi Työnantaja: Kauhavan kaupunki Sijainti: 62200 KAUHAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 14.11.2016, 14.11.2016 Yhteystiedot: Päiväkodin johtaja Satu Jokela p. 050 526 5689 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 62200 KAUHAVA

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62200 - Kauhava , osoitteessa 62200 KAUHAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa