Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Kauhavan kaupunki ilmoittaa uudelleen haettavaksi 9.9.2016 klo 13.00 mennessä lastentarhanopettajan toimen

Toimen alkusijoituspaikka on päiväkoti Tuulentupa Evijärvellä. Toimi on osa-aikainen (50%) ja se täytetään 12.9.2016 alkaen.
Mikäli toimeen ei ole kelpoisia hakijoita, toimi täytetään määräaikaisesti 31.7.2017 saakka. Aiemmin toimea hakeneiden hakemukset otetaan huomioon valinnassa.
Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu lasten opetus-, kasvatus- ja hoitotehtävät. Pidämme tärkeänä luovaa ja lapsia osallistavaa työskentelyotetta, sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Arvostamme myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Päiväkoti Tuulentuvassa järjestetään Evijärven vuorohoito, joten työ voi sisältää tarpeen mukaan myös vuorotyötä.
Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (272/2005) 7 §:n mukaan lastentarhanopettajan tehtävään on kelpoisuusvaatimuksena vähintään kasvatustieteiden kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet 60 opintopisteen laajuiset opinnot.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.
Hakemus ja todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukset voidaan toimittaa myös postitse osoitteeseen Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut, Päämajantie 6, 62375 YLIHÄRMÄ.

Web-osoite: http://www.kauhava.fi Työnantaja: Kauhavan kaupunki Sijainti: pk Tuulentupa, 62500 EVIJÄRVI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 12.09.2016 Yhteystiedot: päiväkodin johtaja Paula Lehto p. 06 2412 9872 Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: pk Tuulentupa, 62500 EVIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Evijärvi , osoitteessa pk Tuulentupa, 62500 EVIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa