Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauhavan kaupunki ilmoittaa uudelleen haettavaksi 9.9.2016 klo 13.00 mennessä lastentarhanopettajan toimen Toimen alkusijoituspaikka on päiväkoti Tuulentupa Evijärvellä. Toimi on osa-aikainen (50%) ja se täytetään 12.9.2016 alkaen. Mikäli toimeen ei ole kelpoisia hakijoita, toimi täytetään määräaikaisesti 31.7.2017 saakka. Aiemmin toimea hakeneiden hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu lasten opetus-, kasvatus- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Evijärvi varhaiskasvatus Evijärvi opettajat, lehtorit, professorit Evijärvi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kauhavan kaupunki Y-tunnus 0208852-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Kauhavan kaupunki. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Evijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus