Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Loimaan kaupungin tekninen ja ympäristöpalvelukeskus hakee KATUINSINÖÖRIÄ rakennuttamistehtäviin Katuinsinööri vastaa rakennuttamispalveluissa yhdyskuntateknisten investointihankkeiden valmistelusta, suunnittelun ja toteutuksen kilpailutuksesta sekä valvonnasta. Katuinsinööri vastaa myös rakennustonttien varauksista ja myynnistä sekä kaupungin maa- ja metsätilojen hoidosta. Katuinsinööri toimii yhdyskuntateknisten töiden turvallisuuskoordinaattorina. Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto sekä kokemus kunnallistekniikkaan liittyvistä suunnittelu-, rakennuttamis- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Loimaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katuinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Loimaan kaupunki/ Tekninen- ja ympäristöpalvelukeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loimaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus