Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

OmaKatto - joka kodin kattopalvelu on kattoalan ammattilaisen, Kattotutkan palvelukonsepti omakotiasujille. Kattotutka on yksi Suomen johtavista kattoalan toimijoista yli 20 vuoden kokemuksella taloyhtiöiden, julkisten rakennusten ja arvokiinteistöjen vesikattojen remontoinnista ja ylläpidosta. Meillä työskentelee jo yli 200 kattoalan ammattilaista.

Toiminnan laajentuessa haemme nyt osaavia KATTOASENTAJIA pientalo työmaille Oulun talousalueelle.

Tarjoamme näköalapaikan kattoalan huipulta uudessa kasvavassa organisaatiossa, jonka taustalla on tunnettu ja vakavarainen yhtiö.
Tartu haasteeseen, soita ja myy itsesi meille töihin saman tien!

Edellytämme kokemusta kattotöistä, positiivista asennetta työhön sekä halua työskennellä huipulla ja oppia joka päivä uutta. Tarjoamme nuorekkaan OmaKatto-tiimin tuen, jatkuvan koulutuksen sekä alan moderneimmat työvälineet- ja menetelmät. Työt alkavat, soita jo tänään!

Web-osoite: http://www.omakatto.fi Työnantaja: Kattotutka Oy, Oulu Sijainti: Oulun talousalue, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lauri Hämäläinen 0405851785 lauri.hamalainen@omakatto.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulun talousalue, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Kattotutka Oy Y-tunnus 0904784-1 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Suomen KI-VA, Omakatto, Omakatto-palvelu, Vestoppi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

22 956 612 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

1 160 458 € 27 %

Henkilöstö

231 42

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Kattotutka Oy, Oulu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulun talousalue, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa