Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Walttia Oy on nuorekas ja ammattitaitoinen rakennusliike Hyvinkäältä. Olemme erikoistuneet omakotitalojen ulkopuolen remontteihin. Vuodesta 2007 lähtien olemme remontoineet ikkunat, ulko-ovet, vesikatot ja julkisivuverhoukset ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Kasvun myötä haemme nyt tiimiimme KATTOMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme Sinulta: - aktiivisuutta - oma-aloitteisuutta - sisäistä paloa myyntityötä kohtaan - innokkuutta - positiivista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää myyntialan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Walttia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa