Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Walttia Oy on nuorekas ja ammattitaitoinen rakennusliike Hyvinkäältä. Olemme erikoistuneet omakotitalojen ulkopuolen remontteihin. Vuodesta 2007 lähtien olemme remontoineet ikkunat, ulko-ovet, vesikatot ja julkisivuverhoukset ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Kasvun myötä haemme nyt tiimiimme KATTOMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Odotamme Sinulta: - aktiivisuutta - oma-aloitteisuutta - sisäistä paloa myyntityötä kohtaan - innokkuutta - positiivista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hyvinkää myyntialan tehtävät Hyvinkää myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Walttia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus