Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ahkera, oma-aloitteinen, ripeä, tunnollinen ja osaat tehdä pelti tai/ja rakennustöitä? Tarjoamme korkeanpaikan tehtäviä Rovaniemeläisillä vesikatoilla. Meille on tärkeää tehdä työ laadukkaasti ja turvallisesti pitäen kiinni suunnitellusta aikataulusta. Jos nämä asiat tuntuvat omilta, tervetuloa haastattelun kautta joukkoomme. Työt alkavat heti, kun joukkoomme sopiva henkilö vain omalta puoleltaan voi aloittaa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Rovaniemi asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi talonrakennus asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Katto Oy Rovaniemi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96320 - Rovaniemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus