Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ahkera, oma-aloitteinen, ripeä, tunnollinen ja osaat tehdä pelti tai/ja rakennustöitä? Tarjoamme korkeanpaikan tehtäviä Rovaniemeläisillä vesikatoilla. Meille on tärkeää tehdä työ laadukkaasti ja turvallisesti pitäen kiinni suunnitellusta aikataulusta. Jos nämä asiat tuntuvat omilta, tervetuloa haastattelun kautta joukkoomme. Työt alkavat heti, kun joukkoomme sopiva henkilö vain omalta puoleltaan voi aloittaa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Rovaniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Katto Oy Rovaniemi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus