Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kattoasentajaa Noormarkkuun. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kattotöistä sekä muista rakennustyöntekijän tehtävistä. Työturvallisuuskortti oltava voimassa. Työntekijänä odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja työhön reippaasti tarttuva tekijä. Kyseessä on alkuun noin kuukauden mittainen työmaa, ahkeralle tekijälle mahdollisesti myös pidempään. Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, jätäthän pikaisesti työhakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pori Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori talonrakennus Asennus, huolto ja puhtaanapito Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Amiko Pori Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa