Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sadex Oy on alan ykköseksi tähtäävä sadevesijärjestelmiä, talotikkaita ja kattoturvatuotteita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat kaikki yksittäisistä kuluttajista Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin. Meille on tärkeää, että asiakasta palvellaan hyvällä asenteella alusta loppuun. Vuoden 2015 asiakaskyselyyn vastanneista 99,5 % kertoi suosittelevansa yritystämme tutuilleen. Yritykseemme voi tutustua tarkemmin osoitteessa www.sadex.fi

Haemme ASENTAJAA tai ASENNUSYRITTÄJÄÄ Jyväskylän toimintayksikköön, Pintakoti Oy:lle, vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu sadevesijärjestelmien sekä kattoturva- ja tikastuotteiden asennus itsenäisesti.

Edellytämme aikaisempaa asennuskokemusta. Arvostamme etenkin kokemusta juuri näiden tuotteiden asennuksesta, mutta hyödyksi on myös muu kattoasennuskokemus.

Työssä on mahdollisuus omalla tekemisellä vaikuttaa merkittävästi palkan tasoon, koska käytössämme on kannustava urakkapalkkausjärjestelmä. Kannustava ilmapiiri ja oikeanlainen tekemisen meininki luo pohjan työssä menestymiseen. Meillä on ammattiylpeyttä omaava alan kovin tiimi, josta löytyy hyvin tilaa uudelle tekijälle!

Työhakemukset sähköpostitse.

Työnantaja: Pintakoti Oy Sijainti: Poratie 2, 40320 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: TUOMAALA VELI MATTI, Puh: 0400-839211, vellu.tuomaala@sadex.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Poratie 2, 40320 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pintakoti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Poratie 2, 40320 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa