Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista bitumieristäjää pieneen ja tehokkaaseen eristysryhmään. Työtä myös talvikaudelle. Työt Pirkanmaan alueella. Katto -ja vedeneristysalan työt. Bitumikermin asennus liimaamalla ja hitsaamalla, eristelevyjen asennus ja muut katto- ja vedeneristysalan työt....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere lvi-alan työt Tampere Asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere talonrakennus lvi-alan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kattoasentaja / bitumieristäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Jori Tukiainen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa