Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Kittilän toimipisteeseen asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista katsastajaa. Mikäli sinulla ei ole katsastajan pätevyyttä, voimme myös kouluttaa tehtävään. Määräaikaiskatsastuskoulutuksen pääsyvaatimukset täytät, jos sinulla on insinööri-, teknikko-, erikoisammatti- tai ammattitutkinto tai AMK-opiskelija ja korjaamokokemusta tai vastaavaa kokemusta 6, 12 tai 36 kuukautta. Linkki peruskoulutus-ja työkokemusvaatimuksiin http://www.katsastuspiste.fi/wp-content/uploads/2015/05/katsastajan-uratie.pdf

Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Kittilässä katsastetaan kevyttä kalustoa. Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan ja jatkuvan koulutuksen lisäksi varman työpaikan jossa voit toimia itsenäisesti.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, toimi nopeasti: soita 0400 199 008 tai lähetä lyhyt hakemus sähköpostilla osoitteeseen pertti.pakonen@katsastuspiste.fi.

Katsastuspiste Suomi on pohjois-suomalainen katsastusalan yritys . Toimimme tällä hetkellä 10 paikkakunnalla työllistäen yli 25 henkilöä. Meidät tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta.

Työnantaja: Katsastuspiste Suomi Oy Sijainti: Aakenuksentie 22, 99100 KITTILÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Pertti Pakonen, puhelin 0400 199 008, sähköposti pertti.pakonen@katsastuspiste.fi Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aakenuksentie 22, 99100 KITTILÄ

Yritystiedot

Toiminimi Katsastuspiste Suomi Oy Y-tunnus 2333117-9 Toimiala Autokatsastus Rinnakkaistoiminimet Katsuri, Katsastuspiste Sodankylä, Katsastuspiste Oulu, Katsastuspiste Rovaniemi, Katsastuspiste Kittilä, Katsastuspiste Muonio, Katsastuspiste Ivalo, Katsastuspisti Kajaani, Katsastuspiste Nuorgam, Katsastuspiste Kokkola, Katsastuspiste Rollo, Katsastuspiste EteläKeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 746 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

27 000 € -54 %

Liikevoitto-%

2 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Katsastuspiste Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kittilä , osoitteessa Aakenuksentie 22, 99100 KITTILÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus