Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Kuopioon

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kittilän toimipisteeseen asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista katsastajaa. Mikäli sinulla ei ole katsastajan pätevyyttä, voimme myös kouluttaa tehtävään. Määräaikaiskatsastuskoulutuksen pääsyvaatimukset täytät, jos sinulla on insinööri-, teknikko-, erikoisammatti- tai ammattitutkinto tai AMK-opiskelija ja korjaamokokemusta tai vastaavaa kokemusta 6, 12 tai 36 kuukautta. Linkki peruskoulutus-ja työkokemusvaatimuksiin http://www.katsastuspiste.fi/wp-content/uploads/2015/05/katsastajan-uratie.pdf Työ alkaa mahdollisimman pian / sopimuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kittilä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Katsastuspiste Suomi Oy Y-tunnus 2333117-9 Toimiala Autokatsastus Rinnakkaistoiminimet Katsuri, Katsastuspiste Sodankylä, Katsastuspiste Oulu, Katsastuspiste Rovaniemi, Katsastuspiste Kittilä, Katsastuspiste Muonio, Katsastuspiste Ivalo, Katsastuspisti Kajaani, Katsastuspiste Nuorgam, Katsastuspiste Kokkola, Katsastuspiste Rollo, Katsastuspiste EteläKeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Katsastuspiste Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99100 - Kittilä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus