Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme katsastusmiestä piakkoin avattavaan Kuurnan Autokatsastus Oy:n katsastusasemalle Joensuuhun. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ajoneuvoista kiinnostunut, reipas ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on katsastusmiehen pätevyys ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkan, uudet ja modernit työolosuhteet, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen, kehittyvään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Joensuu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastusmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Saimaan Autokatsastus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus