Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule meille KATSASTAJAKSI Pietarsaareen.

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Katsastustyösi sisältää kevyen määräaikaiskatsastukset, joten toivomme sinulla olevan kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet valmiina. Raskaan kaluston katsastusoikeudet ja erikoiskatsastusoikeudet katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Mikäli sinulla ei ole tehtävän edellyttämiä työskentelyoikeuksia tai valmiuksia, niiden hankkiminen on mahdollista työnantajan järjestämänä. Koulutuksen edellytyksenä on, että olet suorittanut alalle edellytettävän perustutkinnon (teknikko, insinööri, amk -insinööri tai mekaanikon ammattitutkinto) ja sinulla on riittävästi korjaamokokemusta.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Pietarsaaressa.
Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Kenneth Skog, kenneth.skog(a)a-katsastus.fi, puh. 075 3233 797

Kerro itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2016 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset ja testauspalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com

Web-osoite: http://www.a-katsastus.fi Työnantaja: A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy. Sijainti: Varikonkatu 5, 68600 PIETARSAARI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pia Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Kenneth Skog, kenneth.skog(a)a-katsastus.fi, puh. 075 3233 797 Hakemukset: rekrytointi(at)a-katsastus.fi Mainitse hakemuksen viitteenä paikkakunta ja tehtävä, jota haet. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varikonkatu 5, 68600 PIETARSAARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pietarsaari , osoitteessa Varikonkatu 5, 68600 PIETARSAARI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa