Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule meille KATSASTAJAKSI Pieksämäelle

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen. Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Katsastustyösi sisältää kevyen määräaikaiskatsastukset, joten toivomme sinulla olevan kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet valmiina. Raskaan kaluston katsastusoikeudet ja erikoiskatsastusoikeudet katsotaan eduksi.

Työsuhde on vakituinen.
Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Pieksämäellä.
Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Pekka Komulainen, pekka.komulainen(a)a-katsastus.fi

Kerro itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2016 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset ja testauspalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com

Web-osoite: http://www.a-katsastus.fi Työnantaja: A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy. Sijainti: Kaaritie 7, 76150 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Pekka Komulainen, pekka.komulainen(a)a-katsastus.fi Hakemukset: rekrytointi(at)a-katsastus.fi Mainitse hakemuksen viitteenä paikkakunta ja tehtävä, jota haet. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaaritie 7, 76150 PIEKSÄMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Kaaritie 7, 76150 PIEKSÄMÄKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa