Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tule meille katsastajaksi Pedersören katsastukseen

Meillä pääset tutustumaan autoihin pintaa syvemmältä. Olet myös mukana varmistamassa, että jokainen tiellä vastaantuleva auto on turvallinen.
Olethan joustava asiakaspalvelija, pidät tiimityöskentelystä ja katsastustyön ohella myyntityö sujuu sinulta luontevasti.

Katsastustyösi sisältää kevyen määräaikaiskatsastukset, joten toivomme sinulla olevan kevyen kaluston määräaikaiskatsastusoikeudet valmiina. Raskaan kaluston katsastusoikeudet ja erikoiskatsastusoikeudet katsotaan eduksi.

Mikäli sinulla ei ole tehtävän edellyttämiä työskentelyoikeuksia tai valmiuksia, niiden hankkiminen on mahdollista työnantajan järjestämänä. Koulutuksen edellytyksenä on, että olet suorittanut alalle edellytettävän perustutkinnon (teknikko, insinööri, amk -insinööri tai mekaanikon ammattitutkinto) ja sinulla on riittävästi korjaamokokemusta.

Työsuhde on vakituinen.
Työpaikkasi sijaitsee ensisijaisesti Pedersöressä.
Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Kenneth Skog, kenneth.skog(a)a-katsastus.fi, puh. 0753233797

Kerro itsestäsi ja lähetä vapaamuotoinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.10.2016 sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi(at)a-katsastus.fi.

A-Katsastus Group on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen katsastus-, kuntotarkastus- ja rekisteröintipalveluja tarjoavista toimijoista. Palveluvalikoima kattaa myös kuljettajantutkintopalvelut, autotarvikkeiden myynnin sekä autoalan vahinkotarkastukset ja testauspalvelut. A-Katsastus Groupilla on 1300 työntekijää ja 270 katsastusasemaa viidessä EU-maassa. Suomen lisäksi toimintaa on Puolassa, Latviassa, Ruotsissa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. www.a-katsastus.com

Web-osoite: http://www.a-katsastus.fi Työnantaja: A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy. Sijainti: Hotellitie 15, 68870 EDSEVÖ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa katsastusaseman esimies Kenneth Skog, kenneth.skog(a)a-katsastus.fi, puh. 0753233797 Hakemukset: rekrytointi(at)a-katsastus.fi Mainitse hakemuksen viitteenä paikkakunta ja tehtävä, jota haet. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hotellitie 15, 68870 EDSEVÖ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut A-katsastus Oy/Yksityiset K-asemat Oy/Ajovarma Oy.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pedersöre , osoitteessa Hotellitie 15, 68870 EDSEVÖ .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa