Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Banssi on laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut valtakunnallinen henkilöstötalo. Kauttamme työllistyy vuosittain useita satoja ammattilaisia eri aloille määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin. Toiminnassamme olemme sitoutuneet pitkäjänteisyyteen, työntekijöiden arvostamiseen sekä avoimuuteen. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme pääkaupunkiseudun talousalueella luotettavana työnvälittäjänä ja etsimme osaajia jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta www.banssi.fi.

Etsimme asiakkaallemme Lohjan alueelle vakituiseeseen työsuhteeseen katsastajaa. Kyseessä on asiakkaan suorarekrytointi.

Olet etsimämme hakija, jos sinulla on aiempaa kokemusta katsastusalalta vähintään 6 kk yhtäjaksoista katsastustyötä ja yli 2000 tehtyä määräaikaiskatsastusta sekä tehtävään soveltuvat katsastusoikeudet. Lisäksi odotamme sinulta energisyyttä, palvelualttiutta ja kykyä toimia kehittyvässä tiimissämme.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ilmastoiduissa ja uusissa tiloissa sekä kilpailukykyisen palkan.

Jos kiinnostuit ja koet olevasi oikea henkilö kyseiseen tehtävään, niin täytä hakemus nettisivujemme kautta mahdollisimman nopeasti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkiöihin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Karo Lehto. p. 0400 552985. karo.lehto@banssi.fi / Marika Koski p. 040 5300 167

Työnantaja: Banssi Helsinki Oy Sijainti: Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.banssi.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Banssi Helsinki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 7, 00210 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa