Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Varmakatsastus Oy on uusi yksityinen katsastusasema, joka sijaitsee Roihupellossa, Helsingissä. Haemme kokoaikaista kevyen kaluston katsastajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään hyvin viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Emme edellytä RK-luvat, mutta luvat katsotaan eduksi. Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkan, uudet ja moderniset työkalut, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Varmakatsastus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa