Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Varmakatsastus Oy on uusi yksityinen katsastusasema, joka sijaitsee Roihupellossa, Helsingissä.

Haemme kokoaikaista kevyen kaluston katsastajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään hyvin viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Emme edellytä RK-luvat, mutta luvat katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävässä kilpailukykyisen palkan, uudet ja moderniset työkalut, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä urallasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan uuteen kehittyvään ja kasvavaan työyhteisöömme.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@varmakatsastus.fi.

Työnantaja: Varmakatsastus Oy Sijainti: Tulppatie 26, 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016, Heti Yhteystiedot: Edin Izadfar, 040 415 3017, edin@varmakatsastus.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 01.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tulppatie 26, 00880 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Varmakatsastus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tulppatie 26, 00880 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa