Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan asiakaspalveluhenkistä ja reipasta raskaan kaluston katsastajaa Espoon toimipisteisiin Juvanmalmilla ja Koskelossa. Erikoiskatsastusoikeudet plussaa. (RK/MK-oikeudet, Vak/adr ja TIR-katsastusoikeudet) Mahdollisuus myös kouluttautua erikoiskatsastuksiin.
Teemme raskaan kaluston kaikenlaiset katsastukset määräaikaiskatsastukset,rekisteröinti-ja muutoskatsastukset sekä yksittäishyväksynnät.

Web-osoite: http://www.juvanmalmikatsastus.fi Työnantaja: Juvanmalmin Katsastus Oy Sijainti: 02920 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Aki Kangas 0400849966 aki.kangas@juvanmalminkatsastus.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02920 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Katsastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Juvanmalmin Katsastus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02920 - Espoo , osoitteessa 02920 ESPOO .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa