Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kampaaja osaksi osaavaa tiimiämme Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen kampaajayrittäjä? Etsitkö uusia haasteita? Haluatko toteuttaa oman kampaamoideasi? Etsitkö uusia laadukkaita tiloja? Meillä olisi tarjota kampaamotilat ja talossa asioiva laaja asiakaskunta, jolle voisimme palvelujasi markkinoida. Jos SInulla jo omaa asiakaskuntaa, se olisi todella eduksi alkuun pääsemisessä. Palveluistasi voisit tiloissamme tehdä oman näköisesi : ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Katin Kauneuskulma Oy Y-tunnus 1595069-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Katin Kauneuskulma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa