Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kampaaja osaksi osaavaa tiimiämme Oletko iloinen, asiakaspalveluhenkinen kampaajayrittäjä? Etsitkö uusia haasteita? Haluatko toteuttaa oman kampaamoideasi? Etsitkö uusia laadukkaita tiloja? Meillä olisi tarjota kampaamotilat ja talossa asioiva laaja asiakaskunta, jolle voisimme palvelujasi markkinoida. Jos SInulla jo omaa asiakaskuntaa, se olisi todella eduksi alkuun pääsemisessä. Palveluistasi voisit tiloissamme tehdä oman näköisesi : ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Katin Kauneuskulma Oy Y-tunnus 1595069-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Katin Kauneuskulma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus