Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Oulu

Amnesty International Suomen osasto

90100 - Oulu

Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Puupuolen työnjohtaja Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokapaikanhöylää etsitään tiimiimme. Oletko sosiaalinen, iloinen asiakaspalvelun taitaja? Suoriudutko stressittä/jopa nautit "monta rautaa tulessa"- tilanteista? Osaat ratkaista asiakastilanteiden haasteet itsenäisesti ja positiivisesti? Nautitko haasteita? Oletko kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena; tiedostatko, että olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen? Olet halukas auttamaan ihmisiä löytämään tasapainon kehossa, ihossa, elämässä? Jos vastasit kyllä esittämiini kysymyksiin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Katin Kauneuskulma Oy Y-tunnus 1595069-0 Toimiala Kauneudenhoitopalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi tai "muu osaaja", on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Katin Kauneuskulma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus