Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jokapaikanhöylää etsitään tiimiimme. Oletko sosiaalinen, iloinen asiakaspalvelun taitaja? Suoriudutko stressittä/jopa nautit "monta rautaa tulessa"- tilanteista? Osaat ratkaista asiakastilanteiden haasteet itsenäisesti ja positiivisesti? Nautitko haasteita? Oletko kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena; tiedostatko, että olemme kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen? Olet halukas auttamaan ihmisiä löytämään tasapainon kehossa, ihossa, elämässä? Jos vastasit kyllä esittämiini kysymyksiin, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa kauneudenhoito ja ulkonäkö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Katin Kauneuskulma Oy Y-tunnus 1595069-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetologi tai "muu osaaja", on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Katin Kauneuskulma. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa