Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista henkilökuntaa pääkaupunkiseudun tapahtumaravintoloihin. Monipuoliselle lahjakkuudelle on luvassa työvuoroja konserteissa, urheilutapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa.

Työtehtävät vaihtuvat tilaisuudesta riippuen baarimestarin, buffatarjoilijan, carte tarjoilijan, sekä kioski/fastfood tehtävien välillä. Moniosaajalle paljon tunteja.

Mahdollisuus työllistyä myös muissa asiakaskohteissamme.

Sinulla on anniskelupassi ja tai hygieniapassi suoritettuna sekä olet halukas oppiman uutta. Alakohtainen koulutus sekä kokemus katsotaan eduksesi. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon sekä myyntihenkisyyttä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi, niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.
Suurin painoarvo toimintaasi on asiakaspalvelu ja teet kaiken ajatellen ensin asiakasta.

Liitä hakemukseesi CV, palkkatoive sekä suosittelijat yhteystietoineen lasse(at)premiers.fi

Työnantaja: Premier Services OY Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimus Yhteystiedot: lasse(at)premiers.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Premier Services OY. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa