Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KASSANHOITAJIA Määrä-aikaiseen (1.11.-31.12.16) yksi paikka sekä toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen (10 tuntia/viikko) kaksi paikkaa. Ilmoitathan hakemuksessasi kumpaako paikkaa haet. TEHTÄVÄKUVAUS Kassanhoitajan tehtäviin kuuluu monipuolinen ja palvelualtis asenne kassatyöhön. Perinteisellä ja pikakassalla, huolehtien että asiakkaalle jää positiivinen ostokokemus. TEHTÄVIISI KUULUU Tarjota asiakkaille myönteinen kassatapahtuma. Säilyttää iloinen työ-ote kiireenkin keskellä. Hoitaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut IKEA Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus