Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KASSANHOITAJIA Määrä-aikaiseen (1.11.-31.12.16) yksi paikka sekä toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen (10 tuntia/viikko) kaksi paikkaa. Ilmoitathan hakemuksessasi kumpaako paikkaa haet. TEHTÄVÄKUVAUS Kassanhoitajan tehtäviin kuuluu monipuolinen ja palvelualtis asenne kassatyöhön. Perinteisellä ja pikakassalla, huolehtien että asiakkaalle jää positiivinen ostokokemus. TEHTÄVIISI KUULUU Tarjota asiakkaille myönteinen kassatapahtuma. Säilyttää iloinen työ-ote kiireenkin keskellä. Hoitaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kuopio myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut IKEA Oy, Kuopio. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70110 - Kuopio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus