Duunitori suosittelee
Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme KAUPAN KASSAOSAAJAA Haapajärvelle. Työ on osa-aikaista, työhön kutsuttavaa työtä. Sopii hyvin opiskelijalle tai pientä lisätyötä kaipaavalle. Tarkoituksena olisi löytää henkilö, joka osaisi jo aiemmin kaupan kassatyöskentelyn tai olisi halukas sen oppimaan. Henkilölle voisi löytyä myös töitä muilta kaupan puolen asiakkailta Kalajokilaakson alueelta. Etunasi on, jos omaat aiempaa kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85800 - Haapajärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa