Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kassa-tarjoilijaa, jolla on anniskelu ja hygieniapassi. Vaadimme henkilöltä ehdottomasti sujuvan suomen kielen taidon ja alan kokemusta. Ravintola sijaitsee Espoon Keskuksessa kauppakeskus Entressen katutasolla. Jos olet kyseiseen tehtävään sopiva henkilö, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] osoitteeseen. Jos on mahdollisuus, voit tulla myös ravintolaan tutustumaan. Henkilöstöpalveluilta emme mielellään ota työntekijöitä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Golden Future. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus