Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kassa-tarjoilijaa, jolla on anniskelu ja hygieniapassi. Vaadimme henkilöltä ehdottomasti sujuvan suomen kielen taidon ja alan kokemusta. Ravintola sijaitsee Espoon Keskuksessa kauppakeskus Entressen katutasolla. Jos olet kyseiseen tehtävään sopiva henkilö, ota yhteyttä sähköpostitse info@amasra.fi osoitteeseen. Jos on mahdollisuus, voit tulla myös ravintolaan tutustumaan. Henkilöstöpalveluilta emme mielellään ota työntekijöitä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Golden Future. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus