Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kassa-tarjoilijaa, jolla on anniskelu ja hygieniapassi. Vaadimme henkilöltä ehdottomasti sujuvan suomen kielen taidon ja alan kokemusta. Ravintola sijaitsee Espoon Keskuksessa kauppakeskus Entressen katutasolla. Jos olet kyseiseen tehtävään sopiva henkilö, ota yhteyttä sähköpostitse info@amasra.fi osoitteeseen. Jos on mahdollisuus, voit tulla myös ravintolaan tutustumaan. Henkilöstöpalveluilta emme mielellään ota työntekijöitä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo myyjät ja kassahenkilöt Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Golden Future. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa