Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Tartutko oma-aloitteisesti hommiin ja viet ne ripeästi loppuun saakka? Pidätkö asiakkaiden parissa työskentelystä? Nautitko enemmän tekemisestä kuin suunnittelusta?

Työtehtäviäsi

Etsimme toimeliasta työkaveria takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun. Kassa-myyjänä työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi

- Asiakaspalvelua kassalla ja myymälässä.
- Tuotteiden hyllytystä sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä.
- Myymälätilan viihtyisyydestä ja positiivisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen.

Mitä odotamme sinulta?

- Olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa.
- Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
- Toimit oma-aloitteisesti ja viet tehtäväsi ripeästi loppuun asti.
- Nautit hyvin tehdystä työstä, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi ja haluat kehittää sitä edelleen.
- Katsomme eduksi auto-, sähkö ja työkalupuolen kokemuksen tai koulutuksen

Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja kokemusta kaupan alalta, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa saat työskennellä ihmisten parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. Lisäksi tarjolla on myös ison konsernin henkilöstöedut.

Hakuohje ja lisätiedot

Työsuhde on määräaikainen ajalla 14.11.2016-31.3.2017 (määräaikaisuus saattaa jatkua pidempäänkin) ja keskimääräinen viikkotyöaika on 10-20 tuntia.

Hae tehtävää viimeistään 31.10.2016 täyttämällä sähköinen hakulomake. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Satu Posio sähköpostitse satu.posio@tokmanni.fi.

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Noin 3 000 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 150:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2015 Tokmannin liikevaihto oli 755 miljoonaa euroa.

Web-osoite: http://www.tokmanni-konserni.fi Työnantaja: Tokmanni konserni Sijainti: 21600 PARAINEN Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: - Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=45&did=21012&job_id=5033 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 21600 PARAINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-myyjä Paraisille, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Tokmanni konserni. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 21600 - Parainen , osoitteessa 21600 PARAINEN .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa