Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tartutko oma-aloitteisesti hommiin ja viet ne ripeästi loppuun saakka? Pidätkö asiakkaiden parissa työskentelystä? Nautitko enemmän tekemisestä kuin suunnittelusta?

Työtehtäviäsi

Etsimme toimeliasta työkaveria takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun. Kassa-myyjänä työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi

- Asiakaspalvelua kassalla ja myymälässä.
- Tuotteiden hyllytystä sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä.
- Myymälätilan viihtyisyydestä ja positiivisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen.

Mitä odotamme sinulta?

- Olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa.
- Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
- Toimit oma-aloitteisesti ja viet tehtäväsi ripeästi loppuun asti.
- Nautit hyvin tehdystä työstä, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi ja haluat kehittää sitä edelleen.

Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja kokemusta kaupan alalta, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa saat työskennellä ihmisten parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. Lisäksi tarjolla on myös ison konsernin henkilöstöedut.

Hakuohje ja lisätiedot

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja keskimääräinen viikkotyöaika on 30 tuntia.

Hae tehtävää viimeistään 23.10.2016 täyttämällä sähköinen hakulomake. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Anu Alakarjula sähköpostitse anu.alakarjula@tokmanni.fi

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Noin 3 000 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 150:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2015 Tokmannin liikevaihto oli 755 miljoonaa euroa.

Web-osoite: http://www.tokmanni-konserni.fi Työnantaja: Tokmanni konserni Sijainti: 74700 KIURUVESI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: - Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?jc=45&did=21012&job_id=4875 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 74700 KIURUVESI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-myyjä Kiuruvedelle, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Tokmanni konserni. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 74700 - Kiuruvesi , osoitteessa 74700 KIURUVESI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa