Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tartutko oma-aloitteisesti hommiin ja viet ne ripeästi loppuun saakka? Pidätkö asiakkaiden parissa työskentelystä? Nautitko enemmän tekemisestä kuin suunnittelusta?

Työtehtäviäsi

Etsimme toimeliasta työkaveria sesonkiajaksi takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun. Kassa-myyjänä työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi

- Asiakaspalvelua kassalla ja myymälässä.
- Tuotteiden hyllytystä sekä muita esillepanoon ja saatavuuteen liittyviä tehtäviä.
- Myymälätilan viihtyisyydestä ja positiivisesta asiakaskokemuksesta huolehtiminen.

Mitä odotamme sinulta?

- Olet positiivinen ja sinulla on aito halu työskennellä asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa.
- Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
- Toimit oma-aloitteisesti ja viet tehtäväsi ripeästi loppuun asti.
- Nautit hyvin tehdystä työstä, olet ylpeä omasta ammattitaidostasi ja haluat kehittää sitä edelleen.
- Veikkaus online -osaaminen katsotaan eduksi

Sinulla on mielellään kaupallinen koulutus ja kokemusta kaupan alalta, mutta tärkeintä asiakkaillemme ja työkavereillesi on positiivinen asenteesi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa saat työskennellä ihmisten parissa sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. Lisäksi tarjolla on myös ison konsernin henkilöstöedut.

Hakuohje ja lisätiedot

Työsuhde on määräaikainen ajalla 7.11.-31.12.2016 ja keskimääräinen viikkotyöaika on 20-25 tuntia. Työsuhteen jatkuminen määräaikaisuuden päätyttyä on mahdollista.

Hae tehtävää viimeistään 31.10.2016 täyttämällä sähköinen hakulomake. Tiedusteluihin vastaa myymäläpäällikkö Leena Herrala 17.10. klo 10-12 p 040 748 0064 tai sähköpostitse leena.herrala@tokmanni.fi.

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Noin 3 000 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Yli 150:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2015 Tokmannin liikevaihto oli 755 miljoonaa euroa.

Web-osoite: http://www.tokmanni-konserni.fi Työnantaja: Tokmanni konserni Sijainti: 62200 KAUHAVA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 62200 KAUHAVA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassa-myyjä Kauhavalle, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tokmanni konserni. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 62200 - Kauhava , osoitteessa 62200 KAUHAVA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa