Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaskipuu Oy on oululaislähtöinen perheyritys ja Suomen suurin ulko-ovien valmistaja. Avaamme lähiaikoina myös Suomen suurimman ikkunatehtaan. Konsernin liikevaihto viime tilikaudella oli 43 miljoonaa euroa ja kasvamme jatkossakin todella kovaa vauhtia. Nyt sinulla on mahdollisuus saada jalka oven väliin kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen. Otamme yrityksen kasvun todella vakavasti ja yrityksen mukana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu vastaanotto ja toimiston asiakaspalvelu Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaskipuu Oy Y-tunnus 2569957-5 Toimiala Muu rakennuspuusepäntuotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Buukkari / Ajanvaraaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kaskipuu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa