Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Klaukkalaan TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Asiakkaamme tuottaa erilaisia pahvi- ja kartonkituotteita. Nyt he tarvitsevat tiimiinsä työntekijää, jolta sujuu tuotteiden kokoamiset ja muut tarvittavat oheistyöt. Työ on rutiininomaista, hakemamme henkilö on reipas ja oma-aloitteinen. Jätä hakemus kotisivujemme kautta http://www.biisoni.fi/etsin_tyota/tuonhakulomake Toimi ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi varastoalan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käsinpakkaaja/tuotantotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01801 - Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus