Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan asiakaspalvelutaitoista pizzakuljettajaa Uudessakaupungissa sijaitsevaan pizzeriaan. Työhön sisältyy myös muita pizzerian asiakaspalvelutehtäviä. Ota yhteys puh. nro Kasim Cetin, puh. 044 2117 000...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Uusikaupunki kevyt tavaraliikenne Uusikaupunki ravintola-alan asiakaspalvelu Uusikaupunki kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kasim cetin Y-tunnus 2338782-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzakuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kasim Cetin. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus