Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan asiakaspalvelutaitoista pizzakuljettajaa Uudessakaupungissa sijaitsevaan pizzeriaan. Työhön sisältyy myös muita pizzerian asiakaspalvelutehtäviä. Ota yhteys puh. nro Kasim Cetin, puh. 044 2117 000...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Uusikaupunki kevyt tavaraliikenne Uusikaupunki ravintola-alan asiakaspalvelu Uusikaupunki ravintola-alan asiakaspalvelu Uusikaupunki kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Uusikaupunki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kasim cetin Y-tunnus 2338782-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzakuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kasim Cetin. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus